Referencer


Jeg har arbejdet med udvikling og coaching af ledere og medarbejdere i mere end 25 år. Udgangspunktet er, at hver enkelt person er unik og gennem anvendelse af nogle praktiske værktøjer vil du opnå større forståelse af dine evner, så du bliver bedre til at bruge disse overfor medarbejdere, kunder og i proces-optimering - og dermed opnå dine mål.

Her er flere eksempler på, hvad folk siger om min service:


"Seminaret gav mig lejlighed til at reflektere over mit eget effektivitetsniveau. Jeg fik større forståelse af, hvad der gør mennesker effektive - og jeg fik værktøjer til at optimere min egen effektivitet, som også kan anvendes til mine team-medlemmer. 

Desuden gik vi igennem handlingsorienterede trin for det, som jeg præcis skal gøre som det næste i min business.

Endelig fik jeg gode råd om, hvordan jeg takler "tidsrøvere"."

Yusufa Sey - Founder

IPO Capital A/S

"Jeg startede forløbet med optimering på mit kontor i form af effektivitetstræning, som gjorde, at jeg fik styr på mine daglige opgaver og forbedrede min likviditet betydeligt.

Efterfølgende fortsatte jeg forløbet med yderligere træning og coaching - og har stille og roligt har fundet viljen, lysten og styrken til at fortsætte min forretning.

Roen og overblikket er genfundet og på rigtig mange punkter blevet markant styrket.

Grethe hjælper, hvor det er nødvendigt og det er ikke bare ord og bøger, men facts og øvelser, som styrker.
De ting, som jeg blev stillet i udsigt, kan jeg kun sige, har holdt stik.

Jeg kan med meget varme anbefalinger kun opfordre andre til at prøve og vil næsten med sikkerhed sige, at man kommer ud på den anden side som et styrket menneske."

Anders - tømrermester
Trekantsområdet


"Kort fortalt har jeg været ekstrem glad for din hjælp - faktisk kan

jeg sige: Du har reddet mit liv, og dermed gjort det muligt for mig at komme videre og ekspandere min virksomhed."
JP - succesfult VVS firma 

”Effektivitetstræningen har givet mig mere "mental plads" i min arbejdsdag og mere overskud til at se længere frem plus større glæde, når jeg arbejder på kontoret og tingene tager mindre tid, da der er kommet god struktur på arbejdsgangene.
Specielt den praktiske træning i brugen af værktøjerne har givet mig mere sindsro og tilfredshed både arbejdsmæssigt og privat. Det vil jeg nu bruge til at skabe større arbejdsglæde i hele firmaet, så mine medarbejdere også mærker forbedringerne.” 

Lars Frederiksen - direktør
Spettrup Autolak
”Det var et spændende bekendtskab at få indsigt i EFFEKTIVISERING - jeg fik en indsigt i, hvor mange positive elementer, der allerede er i min travle hverdag, og opdagede præcist, hvor der kan og skal sættes ind.
Da jeg er meget aktiv, har jeg altid mange bolde i luften.

På seminaret fik jeg viden og værktøjer, som vil hjælpe mig til at holde fokus. Samtidig har jeg opnået en forståelse af, hvordan jeg kan træne mig selv til vedvarende at forbedre mine mentale kompetencer - præcis som jeg vedvarende træner de fysiske muskler med løb og styrketræning.

Så jeg har sovet usædvanligt godt i nat og jeg vågnede ualmindeligt veludhvilet klar til en ny spændende dag, som nu er meget sjovere og mere interessant.
Det er ikke en ny arbejdsdag, der truer. Det er mere en ny dag, hvor jeg er boss og bestemmer (udvælger), hvad jeg vil i mål med.

Måden, Grethe formidlede det på, gjorde, at jeg allerede i dag kunne mærke at flere af tingene sidder så godt fast, at det nu er en del af min naturlige værktøjskasse, som en måde jeg erobrer min dag. Det er hands-on anvendeligt og ikke bare en smart teori i en bog! Vi fik også grint en del undervejs.

Det øger min indlæringskurve betragtelig - tak for det!”

IWH, IT-Specialist


"Effektivitetstræningen gav os mere styr på vores administrative rutineopgaver. Samtidig gav det os alle mere sindsro og nogle utroligt flotte og ryddelige skriveborde."

Poul J. Pedersen
Adm. direktør - Thise Mejeri“Tak for samarbejdet på din træning af mig.
Du har til fulde levet op til det, du lovede mig på forhånd.

I mit daglige virke har det virkelig hjulpet på de mange små opgaver, som bare løser det hele, da du har givet mig værktøjer til at håndtere dem.

Mentalt har samtalerne været meget positive og har hjulpet mig til at klare de pressede situationer bedre samt givet mig værktøjer til at bedre overskue opgaverne.

Jeg har fået væsentligt bedre overblik, når der skal arbejdes hurtigt og derved nødvendig tid på kontoret.

Jeg er overrasket over, hvor effektivt vi har udnyttet den tid, som vi har brugt på projektet.

Tusind tak 🙂 ”

IB - større entreprenørfirma


Effektivitetstræning har gjort en kæmpe forskel.
FØR: Kaos over hele linjen. Vi arbejdede konstant over og i næsten alle weekender … og alligevel var vi hele tiden bagud.
EFTER: Vi er meget ovenpå på den rigtige måde.
Vi er velforberedte på opgaverne, der er langt bedre styring, vi har tilfredse medarbejdere, og så har vi en god og behagelig arbejdsdag – fri i weekenderne og dækningsbidraget har det en
hel del bedre!”

BH - større smedefirma

Udtalelse fra Stabilitets Seminar:
"Denne viden har virkeligt gjort det tydeligt for mig, hvordan jeg kan spotte og takle folk med psykopatisk adfærd og tendenser. Det har også afklaret mine egne hensigter og jeg tvivler ikke længere på, at jeg er et godt menneske, der ønsker at hjælpe andre til forbedring af et rent hjerte.
Kan også se, at jeg ikke er perfekt, men at jeg forsøger at gøre det bedst mulige – og det lykkes i de fleste tilfælde.
Jeg er meget glad for at blive bekræftet i de ting, som jeg vidste, men som jeg ikke tidligere havde fået sat ord på.
Jeg kan absolut anbefale andre at deltage i dette seminar."

AA - indehaver


"Er du bagefter? Flytter du rundt på stakkene? Er du effektiv?
Ja, det var nogle af de spørgsmål, jeg blev mødt med i forbindelse med et samarbejde med Grethe Bering. Jeg følte mig faktisk effektiv, men kan bagefter nu godt se, at jeg var lullet ind i mine egne rutiner og uvaner. At få stillet spørgsmål til mine arbejds-rutiner og blive guidet igennem det at kigge på mine rutiner eller uvaner til selv at finde nye mere effektive løsninger: 
1. Det har gjort, at der - meget effektivt i løbet af en weekend med Grethe - er blevet ryddet betragteligt op på kontoret, alt er nu behandlet, arkiveret eller destrueret,
2. Jeg møder nu hver dag ind på kontoret med meget mere overskud og et meget gladere frisk sind.
Min nye læring om at få tingene gjort i stedet for at udsætte trælse opgaver, giver energi og glæde
Håber, du når ud til rigtig mange andre, som kan få glæde af din effektivitetstræning. Tak for din fantastiske hjælp og støtte til at komme videre. De bedste anbefalinger til dig, Grethe.”

VB - indehaver


"Det var nogle enkle, men meget vigtige ting, som vi gennem-
gik og som vi fandt nogle enkle løsninger på.

Jeg er sikker på, at det vil hjælpe os med at få en mere effektiv
produktion og dermed også fortsat ekspansion.

Mange tak!"

Claus Olsen 
Direktør - Fejekosten Ejendomsservice"Grethe leverer et fantastisk seminar om effektivisering, som ikke alene er brugbart i forhold til udvælgelse af personale til forskellige opgavetyper i virksomheden, men lige så brugbart inden for personlig effektivitet, problemløsning og forbedret samarbejde mellem kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Det er tydeligt, at Grethe har mange års erfaring indenfor HR og personlig træning, og vi er meget tilfredse med at have deltaget i hendes seminar."
AL- administrationschef

"Efter effektivitetstræningen har jeg fået bedre overblik og jeg har fået løst en række problemer, som jeg ellers ikke ville have haft overskud til at få løst. Det Grethe hjælper med er umiddelbart anvendeligt og brugbart. Det er konkrete værktøjer, der hjælper med at nå mere og komme hurtigere i mål.

Hvis du har brug for at sikre fokus på det væsentlige, så er

Grethe den rigtige."

Kristian H. Larsen 

Direktør - Mikla IT