KONTAKT INFORMATIONER


Det vil glæde mig at høre fra dig - og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.


 
 
 
 

Politik for persondata


I forbindelse med den nye Persondataforordning, skal jeg oplyse dig om, hvilke oplysninger indgår i løsningen af din opgave.
Det drejer sig om de oplysninger, du videregiver til mig i form navn, firmanavn, CVR-nr., adresse, telefonnummer og mailadresse, som bruges til fakturering og andet, som vil indgå i løsningen af din opgave.
Du accepterer, at jeg bruger de nævnte oplysninger i forbindelse med løsningen af din opgave dels ved at maile med mig, dels ved at modtage dette brev. I Persondataforordningen skelner man mellem personfølsomme oplysninger og andre oplysninger.
For de personfølsomme oplysninger kan der være særskilte meget skrappe krav bl.a. i form af særskilt samtykke. Jeg opbevarer dine oplysninger fortroligt og disse er fortrolige og underlagt tavshedspligt. Jeg vil efter endt opgaveløsning opbevare alle data sikkert og fortroligt. Med udgangspunkt i den gældende Persondataforordning har jeg overholdt min forpligtelse om oplysning over for dig, ved at give dig denne skrivelse.
Du kan til hver en tid få oplysning om, hvilke oplysninger jeg har liggende om dig, lige som du kan benytte dig af retten til at blive glemt, dvs. bede mig slette alle oplysninger om dig, undtaget de oplysninger, som er brugt til tidligere fakturering – disse er omfattet af regnskabslovgivningen.